help
Киев
arrow
  • Киев
  • Онлайн
  • Одесса
Перезвоните мне
Отзывы и истории клиентов
Бланар Данило
Бланар Данило
Study Academy, Київ, Україна
2
(8)

Даня, розкажи про своє навчання в STUDY ACADEMY. Чи знадобились тобі знання після проходження курсу підготовки до тесту IELTS? Я навчався в Академії на програмі підготовчого курсу до тестування IELTS, починаючи з 12 грудня 2016 року по 15-те лютого 2017. Цей курс мені викладав вчитель, Віталій.

Можу сказати точно, що він був не тільки хорошим вчителем, але й прекрасним порадником і людиною, яка взагалі підтримувала. Адже вважаючи на те, що я пропустив пару уроків, він допоміг мені наздогнати групу, відправив мені всі матеріали, які ми проходили. Говорячи саме про програму підготовки, можна одразу ж помітити що, подається все структуровано, прекрасно, зрозуміло. Саме співпраця вчителя з учнями та інтерактивні методи навчання є надзвичайно цікавими, бо ми не зациклюємося лише на текстових вправах, а намагаємося розвивати себе різнобічно. Як відомо, тест IELTS складається з чотирьох пунктів. Наш вчитель намагався давати нам не лише вправи, задачі та тексти, ще й різноманітно розбавляти це все іграми, давати змогу нам вивчити матеріал на практиці. Особисто для себе, я можу відмітити, що очевидно на початку група відчувала себе замкнено, учні не хотіли відкриватися один одному, але програма дала змогу не лише покращити розуміння екзамену, а також навчитися правильно виражати свої думки. Це також суттєво збільшило словниковий запас, хоч кажуть, що на підвищення рівня знань це не впливає, але це реально допомогло розвинути власне себе і своє використання англійської мови. Програма, яку запропонувала мені компанія STUDY. UA знадобилась мені ще в детальному розумінні завдань, адже система наших шкіл і те, що вони нам пропонують в дечому насправді відрізняється. І тут потрібно розуміти мову. Я можу точно сказати, що без проходження курсу підготовки до IELTS я би не склав іспит на високий результат, він був би нижчий.

Чи сподобалось тобі у Британському таборі?

Я повинен відмітити, що табір, який я відвідав, а саме ваш British Camp це прорив, адже він ідеально поєднує розваги і навчання. Вчителі, які були з нами — носії мови, вони не лише давали нам необхідний матеріал, але й показували техніки правильного виконання вправ, адже вони це розуміють, вони в цій сфері живуть і розбираються. І ще вони є вчителями в Академії. Мені дуже приємно зустрічати знайомі обличчя з табору в Академії. Які особливості навчання на програмі підготовки Academic Start? Важливим є чітке розподілення та структуризація програми. У нас все розподілені на різні блоки, ми спочатку готуємося до одного, потім до іншого. Вчителі не дають нам весь матеріал одразу. Це головне, адже ми поступово вивчаємо все необхідне, практикуємо у різних дисциплінах. Ми не намагаємося поглинути весь матеріал, ми аналізуємо це все на прикладах, на теорії і розбираємо по деталям. Говорячи про систему викладання, мені подобається в Академії: і програма підготовки до екзамену, і програма на якій я зараз навчаюсь, а саме підготовка до вступу в університет та сам табір, — всі програми акцентують свою увагу не на тому, щоб просто віддати інформацію, а на тому щоб дати дитині зрозуміти цю інформацію і вміти правильно нею оперувати. Вчитель, який в мене зараз, це Ерік. Він орієнтується саме на нас. Насправді Ерік дуже відкрита людина, враховує наші пріоритети, намагається надати нам актуальну та пріоритетну інформацію, можливо якісь секрети розраховані на логіку, настроїти нас на менталітет тих країн, в яких ми будемо вчитися. Я абсолютно задоволений.

Чому ти обрав навчання у Канаді? Чому університет Йорк в Торонто?

Один з тих, хто надихнув мене вступати до університету закордоном, був мій батько. Колись давно його друг поїхав працювати до Канади, а батько залишився розвиватися тут у своїй сфері. Він сказав мені, що все в моїх руках і якщо я хочу, я досягну будь-якої мети, яку поставлю собі. Також я повинен відзначити, що рекламу вашої компанії я бачив повсюди, тому можливо на якомусь підсвідомому рівні це загіпнотизувало мене, обрати саме Канаду. І взагалі можливості, які надає ця країна, ставлення до іноземців там прекрасне і мені здається, що вона відкриє новий світ для мене, шлях у майбутнє. Чому саме я обрав Йорк? Планую пов’язати своє життя зі сферою міжнародних відносин, політичною сферою і в майбутньому навіть не розраховую, а планую працювати в ООН. Йоркський університет це один з найпрестижніших вузів Канади, тим більше вуз, який пропонує якісне і корисне навчання саме в цій сфері, спеціалізується на ній. Очевидно, що я одразу не вибрав його, оскільки було два варіанти: університет Торонто та Йоркський університет, обидва вони знаходяться в Торонто та прекрасно кваліфікуються в зазначеній сфері. На даний момент я зосередився на Йоркському університеті. Планую поступлення на підготовчий рік, який точно не буде зайвим. Я пройду цей рік навчання у Йорку, а потім буду вирішувати, чи залишатися в Йорку, чи вступати до іншого вузу.

Чи ти готовий морально до навчання закордоном?

Маючи за плечима вже 11 відмінних років, виграні олімпіади та інші конкурси, мені здається, що я не здамся так рано. Якщо я собі поставив мету — досягнути, перевершити і показати, хто чого вартий, то я обов’язково її досягну.

Щоб ти хотів побажати всім хто навчається за програмою Academic Start?

Я можу сказати точно, якщо ви цього хочете – не думайте, що вас щось обмежує чи у вас не буде достатньо можливостей. Ми втішаємо себе, кажучи: «Я всього лише людина! В мене немає таких можливостей.» Не треба так думати. Адже ми вже людина і ми вінець еволюції, ми готові до того, чого ми хочемо. Просто зупиніться думати, що ви не достойні чогось, чи неспроможні, візьміть себе в руки, знайдіть те, що вам потрібно – ті ресурси, знання та йдіть у правильному шляху, до своєї мрії і ніколи не зупиняйтесь!

Насколько полезен был отзыв?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 2 / 5. Количество оценок: 8

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.