help
Киев
arrow
  • Киев
  • Онлайн
  • Одесса
Перезвоните мне
Отзывы и истории клиентов
Татьяна Фещенко
Тетяна Фещенко
Торонто, Канада
5
(1)
Хочу висловити вдячність компанії Study.ua за надану можливість навчатися в Канаді по літній мовній програмі в Йоркському університеті. Поїздка в Канаду була моєю заповітною мрією вже довгий час, але я навіть не думала, що вона здійсниться так скоро. Цього літа, завдяки моєму брату, який розповів мені про те, що компанія Study.ua розігрує стипендію на навчання в Канаді, я разом з усіма моїми друзями прийняла участь у розіграші і не встигла оговтатися від ейфорії перемоги як вже сиділа в офісі Study.ua і займалася оформленням моїх документів разом з Дашею Сахно, якій я безмірно вдячна за професіоналізм та підтримку. Не дивлячись на те, що навчання продовжувалося лише місяць, я встигла покращити рівень моєї англійської мови набагато більше, ніж за роки навчання на різних мовних курсах в Україні. Програма побудована таким чином, що навчання в класах поєднується з навчанням поза університетом під час розваг з друзями та різноманітними екскурсіями, які входять до програми. Все було організовано таким чином, що сумувати за домівкою навіть не було часу! Що стосується самої організації навчального процесу, то всі студенти поділені на групи за рівнем їхньої англійської. Викладачі для кожного рівня підібрані дуже професіонально і програма навчання побудована з врахуванням потреб студентів на кожному рівні.

Головна відмінність навчання в закордонних закладах від українських полягає у відношенні до студентів та організації самого процесу навчання. Викладачі дуже відкриті до студентів та їхніх потреб, якщо помічають якісь проблемні зони, які не стосуються теми заняття, все одно намагаються приділити час їхньому розв’язанню. Заняття побудовані таким чином, щоб студентам не доводилося сумувати, матеріал викладається дуже доступно та цікаво, відсутня постійна прив’язка до підручників. Також відчувається творчий підхід у підготовці викладачів до організації навчання. Заняття проходили дуже весело і творчо, доводилося застосовувати не тільки вокальні, але й танцювальні, акторські та художні здібності, без креативу, одним словом, не обходилося.

Дозвілля було організоване на найвищому рівні. Кожен день був розпланований таким чином, що ми мали можливість побачити всю красу Торонто, відвідати найкращі його музеї та галереї, побачити Ніагарський водоспад (від вигляду якого перехоплює дихання). Також відвідали бейсбольну гру, караоке, боулінг та багато інших соціальних івентів, які були направлені як на зближення студентів, так і на покращення наших комунікативних навичок та рівня розмовної англійської мови.

Найбільше всього запам’яталися звичайно студенти з різних країн, які розділили зі мною всі незабутні враження від цієї програми. Вони залишаться назавжди в моєму серці.

Побільше б таких програм та вражень у житті! Всім раджу поїхати на одну з таких програм!

Насколько полезен был отзыв?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.