help
Киев
arrow
  • Киев
  • Онлайн
  • Одесса
Перезвоните мне
Отзывы и истории клиентов
Альбіна Сушко
Альбіна Сушко
Суррей, Канада
5
(1)
Близько року назад, коли ми тільки звернулися до STUDY.UA, для мене навіть думка про навчання в Канаді звучала як красива фраза з фільму — така далека і неймовірна. І от, після наскільки напруженого літа, коли ритм мого життя був поділений на періоди часу від одного Вашого листа до наступного, я потрапляю в цей фільм!… Передвечірні промені залили салон літака. Цифри, що позначають висоту польоту, почали зменшуватися з неймовірною швидкістю. Здавалося, ніби у ці секунди усі мої шляхи зійшлися в одній точці, ніби органи чуття почали відчувати по-іншому. Я ніби вперше відкрила очі, почула непомічені ноти мелодії, що грала в навушниках вже зі 100 разів до цього. Я ніби вперше відчула, що серце може битися так швидко. І я заплакала. Я просто сиділа і плакала як плачуть люди, коли бачать диво. Напевно той, хто бачив тоді мої сльози міг подумати що я боюся посадки чи ще чогось, але мене це не хвилювало. Щастя, святе щастя — ось що тоді я відчула. Це були найкраші сльози в моєму житті! Я від щирого серця ДЯКУЮ Вам за вирішальний внесок в здійснення моєї мрії, за Вашу допомогу та самопожертву (я пам’ятаю як Ви вирішували деякі мої проблеми пізно вночі). Дякую!

І щодо Вашого запитання про те, чи не важко:

З мовою проблем великих не було, я більш-менш вільно почуваю себе у спілкуванні як з однолітками, так і з викладачами. Єдине, що потребує уваги – спеціальні терміни по кожному предмету, у більшості випадків мені приходиться просто перекладати, а не вивчати нові поняття, тобто деяку частину матеріалу я знаю зі школи. На даний момент мені вже сказали оцінки по кожному курсу. Математика – загальна оцінка А+, доречі, за всі екзамени, що ми писали по цьому предмету, в мене найвищий результат серед групи! З біологією ( останній екзамен В) та хімією( В+) також все чудово. Ессе по англійській В-.

Єдине, що було важко – навчитися правильно розподіляти час для того, щоб все встигати, на це мені знадобився місяць. Звісно я насолоджуюсь навчанням! Тут наскільки чудові викладачі, до яких завжди можна звернутися за допомогою, всі вони з таким захопленням та відповідальністю відносяться до своєї справи, що тут неможливо не насолоджуватися! Доброзичливий персонал та студенти, сім’я відноситься до мене як до власної дочки. Навіть сама атмосфера університету надихає на працю та додає сил!

Тому, я б не сказала що тут важко навчатися, принаймні якщо навчанню приділяти достатньо часу та уваги. Для цього я сюди і приїхала.

Насколько полезен был отзыв?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 1

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.